torsdag 9. mai 2013

Nye boller i Mathuset

Ny kjøkkenansvarlig på Sjoa Rafting
Utdrikningslag og spekemat


Et ønske og mål for oss er at et matbesøk skal i seg selv være en minneverdig opplevelse Morten er vår nye mann som tar ansvar for kjøkkenet.  Han vil forvalte og videreutvikle matkonseptet og har klare tanker og ideer om dette.


Morten er derfor nyansatt kjøkkenansvarlig i den hensikt å forvalte og videreutvikle matkonseptene våre ytterligere. 


Morten B Kristiansen

Morten i Sjoa Raftings Mathus


Morten er født og oppvokst på Hadeland, nærmere bestemt Bislingen Fjellstue. Det er her han har sin erfaring fra kjøkken og servering


Helt siden barnsben av har han hjulpet sin mor på kjøkkenet, med alt fra matlaging, servering til oppvask.Siden denne familiebedriften ble solgt så har han savnet matlagingen, gjestene og ikke minst utfordringer! Det er nemlig dette han vet han får, her på Sjoa Rafting. En veletablert raftingbedrift som setter gjestene i fokus!

Lammestek ved Lavvu


Sjoa Rafting har god fokus på kvalitet, så mye av jobben blir og opprettholde dette! Men noe av det jeg vil gjøre er  lage en nye mèny, tilrettelagt for de gjestene som vil ha det lille ekstra. Her er det snakk om kortreist mat, hjort fra lokal slakter, eller Fjellørret fra elva. 


Tilberedt etter lokale tradisjoner som virkelig setter smaken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar