Om Sjoa RaftingSjoa Rafting, vår leir.
Vi i Sjoa Rafting jobber hele tiden for å gi våre gjester de beste naturopplevelsene, og beviset på at vi lykkes er at et høyt antall av våre gjester kommer fornøyde tilbake året etter, for å gi venner, kollegaer eller familien opplevelser utenom det vanlige.

Når du kommer til oss, får du den beste beliggenheten i Sjoa, som nærmeste nabo til elva – i kjernen av våre fantastiske naturopplevelser. Her slipper du våte og kalde bussturer etter aktivitetene! Leiren vår er unik, og skaper den perfekte atmosfæren rundt din tur hit. Den er både samlingsstedet for aktiviteter, villmarkscamp for deg som vil sove i lavvo, og innendørs overnatting for deg som ønsker det.

I tillegg inneholder leiren fantastiske selskapslokaler der vi serverer våre gjester mat, i tillegg til at vi har Nord-Gudbrandsdalens billigste bar. Alt i naturskjønne omgivelser med tradisjonsrike bygninger i Heidal, den bygda i Norge med flest freda gårder. Sjoa Rafting er den eldste og største aktøren langs Sjoa, «the original» – velkommen til oss!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar