mandag 28. mai 2012

Sesongstart Sjoa Rafting a.s. 2012

Sesongstart

Sjoa Rafting - flommen 2011
Vi har nå vært i gang en måneds tid med årets raftingsesong. Vi startet raftingen den 28 april. De fleste turene går i helgene så vi har hatt tid til noen forbedringer på vårt raftingsenter. Vi hadde en spennende opplevelse sist år med en tohundreårs flom i Sjoa. Vi fikk en anelse mere vann en vi ønsket


Pål Torje 04:00 tirsdag den 7 juni 2011
Så ved 2-tiden natt til den 11. juni måtte vi leie inn en 15 tonns gravemaskin. Tusen takk til Pål Torje som stilte opp midt på natten og kjørte nærmest i ett i to døgn for å flomsikre vårt raftingsenter.


Med den lave vannstanden vi hadde etter påske dette året har vi hatt muligheter for å pynte på flomsikringen. Det er ikke helt ferdig ennå, men det begynner å ta form.
Flomsikring ved Sjoa Rafting

Flere bilder fra flommen 2011, finner du på Sjoa Raftings Google plusside.


Mike på vei til Sjoa Raftings resepsjon under flommen


Ny bålplass

Alexander og Caleb Lane i arbeid med
Sjoa Raftings nye bålplass
er på gang. Alexander Ripel har tatt på seg ansvaret som prosjektleder. Han var nok ikke helt klar over hvor mange timer det tar å bygge en bål/grillplass uten en eneste rett vinkel. Med Alexanders panne i dype folder og Marius, Chitra og Caleb med hammere og sag, er bygget snart ferdig.

Bålplassen er i tenkt til bedriftsgrupper, skoleklasser, utdrikningslag og har sitteplass til greit 60-65 personer. Du finner mer informasjon på vår hjemmeside om Fest & selskapslokaler.

Ny logo, nye muligheter

Sjoa Raftings nye markering
av avkjøringen

Sjoa Raftings nye markering av avkjøringen
Anders Aasheim var den drivende med å förnye Sjoa Raftings logo. Og han har fulgt opp med å pynte på avkjøringen til Sjoa Rafting. I tilknytning til dette har vi også lagt ut et nytt kart med veibeskrivelse som en PDF-fil. Du kan laste den ned her: Sjoa Rafting Kart

Jannicke er klar for å booke dere 
på sommerens aktiviteter
Og som vanlig sitter Live, Jannicke og Magnar klare med bookingtelefon og epost. Nøl ikke, kontakt dem for et supert tilbud!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar